Avføring på veggen og blod i senga

Her er nordmenns verste pakkereiser.

DRITT: Det er ikke avføring du håper å møte når du reiser til sydligere strøk. Men det kan være lurt å være forberedt på det.  Foto: All Over Press
DRITT: Det er ikke avføring du håper å møte når du reiser til sydligere strøk. Men det kan være lurt å være forberedt på det. Foto: All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DinSide: Hva er det ekleste du kan se for deg å finne på et hotell? Edderkopper? Blod? Maur? Halvdøde katter? Kakerlakker? Urin?

Eller kanskje selveste toppen av kransekaka: Menneskelig avføring?

Da bør du ikke lese videre. 2013 var nemlig året da nordmenn møtte alle disse vederstyggelighetene på sine pakkereiser.

Mange klaget til pakkereisenemnda, som kan be reiseoperatøren rydde opp, først og fremst ved økonomisk kompensering. Her er de ekleste høydepunktene fra fjorårets ekleste klager.

Avføring på vegger, i basseng, på do • En familie fikk magesmerter, feber, oppkast og diaré etter ferie i Tyrkia. De mistenker at grunnen kan være avføring i barnebassenget. «Personalet tok hånd om det ved å bruke en sugemaskin og fikk opp avføringen. Vannet ble ikke byttet,» forteller vedtaket fra pakkereisenemnda.Kompensasjon: 7500 kroner • Under sitt opphold i Tyrkia opplevde klager at bassenget daglig ble stengt, på grunn av avføring i bassenget. Gjester skal også ha hatt nakne barn i restauranten og vasket bort avføring på fellestoalettet. Kompensasjon: Ingen • Et hotell på Kreta i Hellas hadde fått en litt vel kreativ dekorasjon: «På veggene i gangen var det noe som så ut som menneskelige ekskrementer — og det var det,» skrives det i vedtaket. Det skal også ha luktet kloakk hver gang de dro ned i do. Kompensasjon: 3420 kroner • Gjestene på et hotell i Hellas måtte leve i kloakklukt hver eneste ettermiddag, i tillegg til å finne en dobørste «full av ekskrementer». Kompensasjon: Ingen Få også med deg «Summelyden med påfølgende dunk» som sikret den norske familien 12 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer