Avslører Tesla-nyhet i neste uke

- På tide å avsløre «D» og noe annet, sier Teslas toppsjef.

NY LANSERING:  Tesla-sjefen Elon Musk, annonserer via Twitter at selskapet vil avsløre en nyhet i neste uke. Her poserer Musk foran en Tesla Model S i Tokyo tidligere denne måneden. Foto: 
  REUTERS/Toru Hanai/NTB Scanpix
NY LANSERING: Tesla-sjefen Elon Musk, annonserer via Twitter at selskapet vil avsløre en nyhet i neste uke. Her poserer Musk foran en Tesla Model S i Tokyo tidligere denne måneden. Foto: REUTERS/Toru Hanai/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Teslas grunnlegger, Elon Musk, varsler om lansering av et nytt produkt i neste uke.

- På tide å avsløre «D» og noe annet, skriver Musk i en kryptisk melding på Twitter.

Nyheten avsløres torsdag 9. oktober, om man skal tro bildet Musk har lagt ut. Om «D» er en bil eller ikke, framgår ikke av Musks twitter-melding. Bildet viser en halvåpen garasjeport med bokstaven D på, og man kan skimte grillen på en Tesla Model S.

Meldingen har naturlig nok satt i gang en rekke spekulasjoner. Wall Street Journal tror «D» er et firehjulstrekksystem. Det er allerede varslet at den firehjulsdrevne Model X kommer i 2015.

Andre spekulerer i at det kan være et selvkjørende system.

Bokstaven vekker også oppsikt av helt andre grunner - D er også slang for det mannlige kjønnsorgan.

- Jeg elsker internett. Kommentarene fikk meg til å «ROFL» (rulle rundt på gulvet og le). Nei, det var ikke tilsiktet. Glad jeg ikke nevnte den andre bokstaven, skriver Musk på Twitter som svar på alle de vittige kommentarene om nettopp dette.