Ba kona fotografere veien til døden

Da ektemannen til Gry Kristiansdatter Lilleng ble rammet av ALS, ga han kona et ærefullt oppdrag – og en helt unik gave.

PÅ FOTOSAFARI: Dette bildet er tatt høsten 2016, og er det første bildet som inngår i den kronologiske fotoutstillingen. Arne Lilleng er fotografert av kona på fotosafari på Senja.
PÅ FOTOSAFARI: Dette bildet er tatt høsten 2016, og er det første bildet som inngår i den kronologiske fotoutstillingen. Arne Lilleng er fotografert av kona på fotosafari på Senja. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er særlig glad i dette bildet, sier Gry Kristiansdatter Lilleng (57).

Hun viser fram et fotografi av ektemannen Arne Lilleng, tatt av henne selv på Senja høsten 2016. Det sølvgrå håret er kjemmet bakover, og han er sporty antrukket i turbukse og høyhalset ullgenser. I høyrehånda holder han et kamera.

For utenforstående er det nærmest umulig å se at denne staute mannen nylig har fått vite at han er alvorlig syk, rammet av nervesykdommen ALS. Og at han på dette tidspunktet ikke har mer enn knapt halvannet år igjen å leve.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer