Babyen til Helle Cecilie ble født frisk. Fem måneder senere ble livet snudd opp ned

Lille Aurora (2) fikk senskader etter hjernehinnebetennelse.

HJERNEHINNEBETENNELSE: Helle Cecilie med datteren Aurora, som ble født frisk, men fikk senskader etter en hjernehinnebetennelse. Foto: Espen Solli og privat
HJERNEHINNEBETENNELSE: Helle Cecilie med datteren Aurora, som ble født frisk, men fikk senskader etter en hjernehinnebetennelse. Foto: Espen Solli og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har hatt maksimal uflaks. Det som rammet oss kan ingen ikke lastes for, sier Helle Cecilie Palmer (36) fra Rygge i Østfold.

Hun sitter i sofaen med datteren Aurora (2). Egentlig skulle mamma vært på jobb i Oslo, mens Aurora skulle gått i barnehagen sammen med storesøster Iris (4). Slik er det ikke.

Helle Cecilie er hjemme på heltid med Aurora. Den lille jenta overlevde en hjernehinnebetennelse, men har fått flere senskader. Hun er rammet av alvorlig hjerneskade, cerebral parese, cerebral synshemming og epilepsi.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer