Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Badet var så romslig at det gikk tre dager før vi fant den ekstra dusjen

På dette hotellet får du mye luksus for pengene.

MYE LUKSUS:  På Kempinski Nile Hotel i Kairo får du mye luksus for pengene. 270 dollar er prisen for en natt i en minisuite.
MYE LUKSUS: På Kempinski Nile Hotel i Kairo får du mye luksus for pengene. 270 dollar er prisen for en natt i en minisuite. Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

KAIRO (Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

Bor du på Kempinski Nile Hotel i Kairo trenger du strengt tatt ikke å bevege deg utenfor bygningen. Har du bare lyst til å holde deg innendørs en dag eller to, kan du få alle behov dekket innenfor hotellets fire vegger.

Attraktiv beliggenhet Fasaden til det femstjerners hotellet ved Nilens bredder er ikke spesielt mye å skryte av, selv om beliggenheten er blant byens mest attraktive.

Men kommer du innenfor sikkerhetssjekken, åpenbarer det seg et lekkert hotell med alle fasiliteter.

Vi hadde bestilt en minisuite, som viste seg å være et 56 kvadratmeter stort rom bestående av separat stue og soverom, med to flatskjerm TV-er, diger seng med dobbeldyne og myke puter - samt store vinduer med utsikt over Nilen.

Ekstra dusj Det smakfullt innredede badet var så romslig at det gikk tre dager før vi oppdaget den ekstra dusjen inne i et eget avlukke.

Det eneste minuset ved rommet var at ingen av de åtte suitene på hotellet hadde balkong, noe vi fikk på det mye mindre og langt enklere rommet vi bodde på ved forrige besøk.

Vi vurderte å bytte til et vanlig rom, men det fristet ikke med mindre plass når vi først var blitt vant til luksusen.

Fantastisk buffé Servicen var det derimot ingenting å klage på. Ved frokosten - en fantastisk buffé som kunne tilfredsstille selv den mest kresne gane - sørget ivrig personale hele tida for at vi var fornøyde.

Rommet ble rengjort to ganger daglig, og personalet kom løpende ved det minste lille vink.

God mat trengte vi heller ikke gå langt for å finne. Hotellet har tre restauranter, som alle holder høy kvalitet - og stort sett alltid har levende musikk av et eller annet slag.

Norske priser Hotellets spaavdeling tilbød alle mulige slags behandlinger - til norske priser. Så vi endte i stedet opp på takterrassen, som er perfekt til å tilbringe varme dager i storbyen.

Svømmebassenget er ikke stort, men vi konkurrerte aldri om plassene med noen den uka vi tilbrakte på hotellet.

Bartenderen var behjelpelig med å finne stolen som ga akkurat den rette mengden sol og skygge. Ingen tvil om hvor vi vi bo neste gang vi besøker Kairo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media