Baker du bedre pizza enn Arne Brimi?

Bli med på vår pizzakonkurranse. Vinn en pizzaovn.

NORSK-ITALIENSK: Arne Brimis favorittpizza er pizza med spekeskinke og vellagret Jarlsbergost. Foto: METTE MØLLER
NORSK-ITALIENSK: Arne Brimis favorittpizza er pizza med spekeskinke og vellagret Jarlsbergost. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat

Som nordmenn flest setter Brimi den italienske pizzaen høyt.

En tynn og luftig bunn dekket med enkel tomatsaus og god ost er grunnlaget for Brimis beste pizza.

Akkurat slik en klassisk pizza Margherita serveres i Italia.

Norsk-italiensk Men han bytter ut italienernes mozzarellaost med vellagret Jarlsberg, og legger på et lag med tynne skiver norsk spekeskinke straks pizzaen er tatt ut av ovnen.

- Jeg synes denne pizzaen er fenomenalt god. Enkle og grunnleggende smaker. Pizza skal være raskt å lage og smake ekte og godt, sier Brimi. - Jobben ligger i bunnen og sausen. Det må gjøres ordentlig, men det trenger ikke ta så lag tid.

La deg inspirere Lager du enda bedre pizza enn Brimi? En pizza du alltid får skryt for?

Bli med i Dagbladets pizzakonkurranse. Snart kårer vi «Norges beste pizza».

Send inn din oppskrift til mat@dagbladet.no innen lørdag 14.februar. Vinneren får en pizzaovn.

Hvem som vinner får du vite i Dagbladet 20.februar. Enkelt Pizzabunnen lager Brimi på enkelt vis. Alle ingrediensene oppi en foodprosessor og så fem minutters kjøring på lav fart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer