Du leser nå Dagbladet Pluss

Thailand-ferie

Bangkok: 10 tips til familieturen

Med litt tilrettelegging og noen smarte valg kan en barnefamilie ha det helt supert i Bangkok. Her er ti tips som gjør oppholdet topp.

FANTASTISK STORBY: Bangkok er full av
inntrykk. En perfekt kveldsaktivitet for barnefamilien er å
dra til Asiatique, et utendørs kjøpesenter ved Chao Prayaelven
med pariserhjul, restauranter og småbutikker. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FANTASTISK STORBY: Bangkok er full av inntrykk. En perfekt kveldsaktivitet for barnefamilien er å dra til Asiatique, et utendørs kjøpesenter ved Chao Prayaelven med pariserhjul, restauranter og småbutikker. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

SETT AV TID TIL LEK

Bangkok kan være en overveldende opplevelse – særlig for dem som ikke ruver så høyt over bakken. Men storbyen er likevel et fantastisk sted å feriere i med barn, bare dere tilpasser programmet til de minste også.

Det viktigste er å ikke legge opp til at dere skal rekke altfor mye på en dag. Ikke bare er det varmt og dere har ferie, trafikken kan stikke kjepper i hjulene for selv de beste planene. Velg en ting om formiddagen og en ting om ettermiddagen, og ha tid til å ta inn alle inntrykkene underveis.

I tillegg er det veldig smart å velge et hotell med et familievennlig svømmebasseng. Det gir morsom avveksling, og viktig nedkjøling av overopphetede hoder – og for mange barn er bading oppskriften på en vellykket ferie. Hvis man både starter og avslutter dagen med et bad, er det utrolig hvor mye man kan orke innimellom.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.