Bar Tjuvholmen: Stedet for deg som vil se og bli sett og er veldig glad i majones

Søtt og fett i sommersola.

DELEMAT: Seks år etter åpningen er det fremdeles delemat, eller såkalt «social eating» som gjelder på Bar Tjuvholmen. Noe er bra, mye er kjedelig og en god del er kamuflert av majones, mener våre anmeldere. Foto: ØISTEIN N0RUM MONSEN
DELEMAT: Seks år etter åpningen er det fremdeles delemat, eller såkalt «social eating» som gjelder på Bar Tjuvholmen. Noe er bra, mye er kjedelig og en god del er kamuflert av majones, mener våre anmeldere. Foto: ØISTEIN N0RUM MONSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var strålende sol i hovedstaden.

På en av Tjuvholmens mange uteserveringer skålte en dresskledd gjeng i champagne. «Lukket selskap», sto det. En stor vimpel viste logoen til et selskap hjemmehørende i et karibisk skatteparadis.

- Panama-papirene er nå en gang bare papirer, flirte Fredag.

- Nå er det fest.

Mat og bobler Ute på kaia var Bar Tjuvholmen fullt besatt, av businessfolk, et turistfølge fra Vestlandet, og venninnegjenger med musserende i bøtte.

- Men kommer folk for maten - eller for boblene, undret Fredag.

Seks år etter åpningen er det fremdeles delemat, eller såkalt «social eating» som gjelder på Bar Tjuvholmen. Menyen består av fire grøntretter, fire fiskeretter og fire kjøttretter.

- Lammemørbrad og storfe er godt. Men jeg vil ikke anbefale pulled pork. Vi har hatt den på menyen i tre år. Den er litt kjedelig, sa vår utmerkede - og svært ærlige - kelner.

Robinson og Fredag gikk for kokkens «All in social»-meny, åtte retter som skulle vise hva kjøkkenet står for.

Kjedelig hovedrett  I hvert fall på papiret: det viste seg at hovedretten i «All in social» var nettopp «kjedelig» pulled pork.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer