Barcelonas råeste hotell

- Et fantastisk sted for interiør- og arkitekturinteresserte, sier trendekspert.

EN BLONDEVERDEN: Loungeområdet er innredet med hvite "draperier" fra taket og ditto møbler. Den høye Chesterfield-aktige lenestolen "Bergere-Legre"-stolen i front har Urquiola selv designet for De Padova.  FOTO: GEORGE APOSTOLIDIS
EN BLONDEVERDEN: Loungeområdet er innredet med hvite "draperier" fra taket og ditto møbler. Den høye Chesterfield-aktige lenestolen "Bergere-Legre"-stolen i front har Urquiola selv designet for De Padova. FOTO: GEORGE APOSTOLIDIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med sprakende, skinnende flater, blondeforheng i spisesalen og avantgardemøbler av eget design løfter den baskiske designstjerne Patricia Urquiola hotellinteriørene til himmels.

Storbyferien løftes til nye høyder om du velger et hotell med særpreg.

Dette nyinnredete designhotellet ligger i en tradsjonell 1950-tallsbygning ved Barcelonas stolte paradegate Passieg de Gracia.

Men det er ikke mye hverdagslig over de superkreative interiørene som den internasjonale designstjerne, "The Hurricane" Patricia Urquiola har skapt i både i fellesrom og i hvert enkelt hotellrom.

Hotellet er verd turen - Helheten i Mandarin Oriental er utrolig sofistikert, sier sosialantropolog Gunn-Helen Øye. - Når hoteller klarer å legge til denne type design og arkitektoniske dimensjoner til stedet får man en vanvittig bonusopplevelse bare ved å bo der.

Wow-hotell - Den store wow!- følelsen og nysgjerrigheten som pirres i interiører som i Mandarin Oriental er nesten verd turen til Barcelona i seg selv, mener eksperten. Dette er fantastisk sted, ikke minst for alle interiør- og arkitekturelskere, sier hun til Bonytt.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer