Bård (60) kjøpte forsikring mot kritisk sykdom - hjerteinfarktet ble ikke dekket

Forsikringsselskapet fortalte ikke at det tok tre måneder fra han skrev under.

Mye jobb: Bård Lillefjære har samlet opp en stor mengde dokumenter om sin forsikringssak. Han har vært i kontakt med advokat, klaget saken inn for Finansklagenemda og brukt mye tid på å søke i lovtekster og forskrifter. Foto: Arne V. Hoem 
Mye jobb: Bård Lillefjære har samlet opp en stor mengde dokumenter om sin forsikringssak. Han har vært i kontakt med advokat, klaget saken inn for Finansklagenemda og brukt mye tid på å søke i lovtekster og forskrifter. Foto: Arne V. Hoem  Vis mer
Publisert

SKIEN (Dagbladet): Lillefjære jobbet med å legge nytt tak på huset sitt i Skien en vårdag for to år siden. Han fikk litt vondt i ryggen og gikk ned og la seg på gulvet for å strekke ut. Derfra kom han seg ikke opp igjen.

- Så bare forsvant jeg. Samboeren min skjønte at noe var galt, fikk ringt ambulanse og satte i gang med gjenopplivning, forteller han.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer