+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Bare halvparten er fornøyd med partneren sin

Les ekspertenes råd.

FORNØYDE: Violeta Arano (37) og Frode Moen (40) fra Drammen nyter sommeren og hverandres selskap på Hvalstrand bad. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORNØYDE: Violeta Arano (37) og Frode Moen (40) fra Drammen nyter sommeren og hverandres selskap på Hvalstrand bad. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

55 prosent av oss er i stor grad fornøyd med partneren vår. Det viser en undersøkelse Ipsos mmi har gjennomført for Dagbladet.

- Det høres ut som reelle tall. Tidligere undersøkelser har også vist at mange har ting å utsette på partner, men i det store og hele har det bra, sier Thomas Winther, familieterapeut og sexolog ved Curasenteret.

21 prosent svarte at de til dels var fornøyd med sin partner. Fire prosent svarte at de ikke var fornøyd, mens 20 prosent ikke ville svare.

- Mange har ting de vil endre på hos partner, og at et forhold er 100 prosent skjer nesten aldri. Det er nok mest på film, sier Winther videre.

Flere menn fornøyd

- I begynnelsen av et forhold, når forelskelsen er på topp, kan man være nær 100 prosent. Da føler man ofte i tillegg at man er veldig like og liker de samme tingene. Når forelskelsen avtar ser man ofte at man ikke er så like likevel.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.