Vintest

Bare én shot behøver du ikke å shotte, den kan nytes

Her er shottene som får deg i påskestemning.

ET LITE GLASS: I prinsippet kan en hvilken som helst drikkevaretype kategoriseres som shot, om man har den i et lite glass som drikkes i en munnfull, som denne Tequilaen med lime og salt. Foto: Shutetrstock / NTB Scanpix
ET LITE GLASS: I prinsippet kan en hvilken som helst drikkevaretype kategoriseres som shot, om man har den i et lite glass som drikkes i en munnfull, som denne Tequilaen med lime og salt. Foto: Shutetrstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Shots blir i liten grad tatt seriøst som drikkevare, og det er som regel en del av opplevelsen at den skal frambringe grimaser og brekningsfornemmelse.

Hovedkriteriet for de fleste er nok å finne en type shot som gir ønsket effekt kombinert med at smaken er nogen lunde tålbar.

I prinsippet kan en hvilken som helst drikkevaretype kategoriseres som shot, om man har den i et lite glass som drikkes i en munnfull.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer