"Nyttige" saker: Utstyret du mest sannsynlig ikke har anskaffet deg ennå. Foto: Produsentene.
"Nyttige" saker: Utstyret du mest sannsynlig ikke har anskaffet deg ennå. Foto: Produsentene.Vis mer

Barneutstyret du ikke visste du trengte

Oppfinnsomheten har ingen grenser.

Mammanett.no: At nybakte foreldre er en potensiell gullgruve for utspekulerte produktutviklerne, er ingen hemmelighet. Når vi får barn er vi mentalt forberedt på å kjøpe alt barneutstyr som kan gjøre barnet vårt lykkeligere og sunnere. Enkelte ganger kommer det produkter som vi ikke helt var klar over at eksisterte. Trenger vi dem egentlig?

Døm selv!

En tredje arm Om du har flere barn,  har du vel ofte ønsket deg en tredje arm? Vel, dine bønner er hørt! «Mothers third arm» kan for eksempel festes til barnets vogn og hjelpe barnet med å holde koppen eller flasken. Hvilket gir deg to frie hender til å oppdatere Facebookstatusen på telefonen din. Genialt!

- Hva? Har du ikke skaffet deg en rumpeføner? Bleieutslett er jo en pain in the ass - bokstavelig talt! Glem vaskeservietter og myke kluter, babyens stump fortjener den mest skånsomme behandlingen av alle: luftblåsing.

Denne supersmarte lille rumpeføneren gjør jobben for deg. En liten håndholdt sak som kan tas med ut på tur og som garantert vil vekke oppsikt (og høres?!) når du bruker den på offentlige toalett.

Toalettvotter Mens man er inne på dette med offentlige toaletter, så er det jo ikke til å stikke under en stol at disse er en oase for all slags bakterier og lumske basselusker.

Det er nok ikke få foreldre der ute som med livet hengende i en tynn tråd, har tatt sine små dyrebare inn på de mest skrekkingytende offentlige toalett.

HANDSOME: Skal det være en tredje arm? Foto: Produsenten
HANDSOME: Skal det være en tredje arm? Foto: Produsenten Vis mer

Det er derfor uten tvil livredning utviklerne av «Potty mitts» tenkt på da de lagde disse vottene som barn kan bruke på toalettet. Nå er det ikke lenger fare for toalettbesøk-påførte-sykdommer og vi puster lettet ut...

Vippestol med iPad-holder Noen ganger er det bare sååå kjedelig å være baby. Det er selvsagt gøy når man kan sitte på fanget til mamma eller pappa mens man spiller på iPad?en, men når de ikke har tid hva skal en stakkars baby finne på da?

Det var før denne superpraktiske vippestolen med iPad-holder kom på markedet! Her kan babyen sitte komfortabelt i timesvis og titte på sine pedagogiske apper...

Tissehatt Har du guttebaby? Da vet du sikker at det at guttungen kan tisse på deg under bleieskiftet er et ENORMT problem.

De aller fleste av oss har vært veldig i villrede om hvordan vi skulle klare å forhindre en slik katastrofe, men heldigvis har noen kloke hoder kommet med en løsning. Det du trenger å kjøpe er spesialdesignede tisse-hatter, som skal plasseres på guttebabyens tiss under bleieskiftet!

Hattene er laget i vaskbar tekstil med «artige» mønstre som for eksempel golfkøller...

Spyposer i lekkert design Til slutt produktet alle vordende mødre bare må ha: lekre engangsposer for morgenkvalme!

TING DU IKKE VISSTE DU TRENGTE: En føner til å lufttørre babyens rumpe. Foto: Produsenten
TING DU IKKE VISSTE DU TRENGTE: En føner til å lufttørre babyens rumpe. Foto: Produsenten Vis mer

Ikke bare forhindrer disse posene stygg odør når du legger spyet ditt i søppelkassa, de kommer også i 8 lekre design med navn som «Baby Bubble» og «Labor of Love».

I følge produsentens nettside er dette et meget populært produkt blant Hollywoods skuespiller-elite (som hun der ene med det mørke håret som spilte i Beverly Hills 90210 vet du..)

Og som produsentene selv sier i markedsføringen på siden sin; dette er uten tvil den perfekte venninnegave! 

Se flere «nyttige» produkter for foreldre (det blir bare verre og verre...)

LES OGSÅ: Ti ting for høyteknologiske babyer
Klær i barnehage: Dette trenger barnet
Ni utrolige barnerom
Barnevogner: Mestselgende vogner i 2014

TOALETTVOTTER: En doaffære kan bli stygg uten disse. Foto: Produsenten
TOALETTVOTTER: En doaffære kan bli stygg uten disse. Foto: Produsenten Vis mer
TISSEHATT: Nydelig dekortert med "peepee" eller golfkøller...? Foto: Produsenten
TISSEHATT: Nydelig dekortert med "peepee" eller golfkøller...? Foto: Produsenten Vis mer
KVALMT LEKKERT: Spy med stil! Foto: Produsenten
KVALMT LEKKERT: Spy med stil! Foto: Produsenten Vis mer