HØSTEN ER KOMMET: - Det skal serveres tradisjonell mat til Beaujolais noveau, mener matredaktør Christopher Sjuve, og foreslår kylling og sopp. Her er oppskriften på sopp og kylling i crème fraîche: 1 kyllingbryst, 1 neve kantareller og 3 ss crème fraîche. Vend kyllingbrystet i litt mel (om du vil) og rist av det overflødige. Ha på salt og pepper. Ha smør og sopp i en stekepanne og stek kjøttet pent og rolig til det er gyllent og gjennomstekt. Sett til side og varm opp crème fraîche i samme stekepanne. Legg på kylling og sopp og dryss eventuelt på litt timian. Foto: Lisbeth Michelsen
HØSTEN ER KOMMET: - Det skal serveres tradisjonell mat til Beaujolais noveau, mener matredaktør Christopher Sjuve, og foreslår kylling og sopp. Her er oppskriften på sopp og kylling i crème fraîche: 1 kyllingbryst, 1 neve kantareller og 3 ss crème fraîche. Vend kyllingbrystet i litt mel (om du vil) og rist av det overflødige. Ha på salt og pepper. Ha smør og sopp i en stekepanne og stek kjøttet pent og rolig til det er gyllent og gjennomstekt. Sett til side og varm opp crème fraîche i samme stekepanne. Legg på kylling og sopp og dryss eventuelt på litt timian. Foto: Lisbeth MichelsenVis mer

Beaujolais til toppkarakter

Nå er også årets Beaujolais noveau kommet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn