Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Begynte med botox for fire år siden:
- Jeg er avhengig

- Du stopper ikke deg selv når du først har begynt, sier Daimi Larsen. Bruken av Botox er seksdoblet på ti år. Dette gjør stoffet med kroppen din.

INJISERES: Daimi Larsen får jevnlig injeksjoner av botox og fillere. Hun klarer ikke slutte. - Jo mer du har tatt det, jo færre behandlinger trenger man. Musklene har vært slappe så lenge at de ikke skjønner hva de skal gjøre til slutt, sier hun. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
INJISERES: Daimi Larsen får jevnlig injeksjoner av botox og fillere. Hun klarer ikke slutte. - Jo mer du har tatt det, jo færre behandlinger trenger man. Musklene har vært slappe så lenge at de ikke skjønner hva de skal gjøre til slutt, sier hun. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

- Når tilbudet er der, synes jeg det er helt greit å få litt hjelp. Er det noe man er misfornøyd med, ser jeg ikke noe i veien med å forandre litt, sier Daimi Larsen.

For fire år siden fikk hun satt sin første sprøyte med Botox. Hun undersøkte nøye på forhånd og ble anbefalt en behandler. Siden da har hun brent bort hud over øynene og fått nye injeksjoner hvert halvår. Vippene er forlenget og på fingertuppene har hun velstelte påsatte knallrøde negler.

- Når jeg begynte med injeksjoner fikk jeg rettet opp det jeg hadde irritert meg over. Men da det mest graverende var borte, la jeg plutselig merke til de små tingene. Men det nektet behandleren min meg å gjøre noe med, sier hun og erkjenner at man blir fokusert på utseende.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?