Best i klassen igjen?

Den store flerbruksbilen Renault Espace satte en ny standard da den kom. Klarer de det igjen?

SLIK BLIR DEN: Joda, Renault Espace blir nesten overraskende lik konseptbilen. Stilen er som, som vanlig, ganske innovativ, så da gjenstår det bare å se om den faller i smak hos publikum. Foto: RENAULT
SLIK BLIR DEN: Joda, Renault Espace blir nesten overraskende lik konseptbilen. Stilen er som, som vanlig, ganske innovativ, så da gjenstår det bare å se om den faller i smak hos publikum. Foto: RENAULTVis mer

Dinside: Sist vi omtalte denne bilen var da konseptbilen ble vist i fjor i Frankfurt, og den hyggelige nyheten er at produksjonsbilen blir temmelig lik. 

Det dreier seg, som med forgjengeren, om en stor, 7-seters familiefrakter. Den måler fortsatt 485 centimeter i lengden, men stilen er en anelse mer SUV-inspirert enn før.

Har satset beinhardt Det vi vet er at Renault har brukt mye tid og ressurser på denne bilen. Espace er en emblematisk modell for merket Renault.

Det overrasker ofte nordmenn at Renault er det nest største bilmerket i Europa etter Volkswagen, men det er det selvsagt gode grunner til.

For eksempel er noen av de beste små/kompaktbilene i øyeblikket Renault Clio og Captur.

Og det dårlige kvalitets-imaget merket lenge har vært belemret med, har de gjort en innsats for å forbedre, skal vi tro de adskillig bedre rangeringene de har hatt i kvalitetsundersøkelser de seneste årene.

Nyheter under panseret Vi vet ellers at den nye Renault Espace vil bli lansert med en noe i nærheten av revolusjonerende dieselmotor (blant annet).

Så vil vi nok finne de nyeste motorene som ellers er å finne hos Renault og delvis også hos Nissan.

Men utenom det forteller ikke Renault noe om bilen i forkant av avdukingen som skal foregå til uken.

Vi regner det som sannsynlig at den vil bli importert til Norge da prisnivået vil være redusert grunnet lavere vekt og mer effektive motorer.

Saken ble opprinnelig publisert på DinSide Les her.

RENAULT ESPACE: Frekke linjer. Foto: RENAULT
RENAULT ESPACE: Frekke linjer. Foto: RENAULT
SLIK BLIR DEN: Joda, Renault Espace blir nesten overraskende lik konseptbilen - dette er en ganske innovativ stil (igjen), fra Renault. Så gjenstår det å se om den faller i smak hos publikum. Foto: RENAULT