Betaler tusenvis for å få arr

- De tiltrekkes av det diskré, naturlige uttrykket.

STATEMENT: Et arr er mer permanent enn en tatovering, men når det er ferdig grodd, vil det være mer diskré, mener noen. Foto: http://www.flickr.com/photos/doctorow/
STATEMENT: Et arr er mer permanent enn en tatovering, men når det er ferdig grodd, vil det være mer diskré, mener noen. Foto: http://www.flickr.com/photos/doctorow/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss skjemmes over arr, og mange går til behandling for å få dem fjernet.

Men enkelte ønsker flere arr. De betaler tusenvis av kroner for dem.

Scarifications - kunst risset inn i huden - Vi gjør i snitt en til to scarifications i måneden, så det er ikke veldig utbredt. Ståle hos Leading Light i Drammen utfører det også, pluss et par andre, forteller Christiane Løfblad ved Pinpoint piercing i Oslo. Ved hennes salong begynner prisene ved rundt tusenlappen for en scarification.

- Som med en tatovering må man være klar over at det er permanent. Arr er faktisk enda vanskeligere å fjerne enn tatovering.

Skal du fjerne arr, gjøres det på tilnærmet samme vis som tatoveringer.

- De kan vi også fjerne hos oss. Teknikken er noe annerledes, vi bruker fraksjonell laser eller CO2-laser, det samme som vi gjør når vi behandler acne-arr eller til generell hudforbedring, sier Drude Elisabeth Kilen ved Drammen laserklinikk.

Om ikke laser får fjernet arrene, trengs det hudtransplantasjon, altså må du belage deg på et kirurgisk inngrep av større karakter. Men det er altså mulig å få det fjernet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer