Betalte 5 670 000 kroner for et bilskilt

«25 O» kostet flesk for Ferrari-frelste John Collins.

SKILT ETTER FØDSELEN: Det svært kosstbare skiltet skal pryde dette smykket - en Ferrari 250 GTO SWB, som er tidligere eid av Eric Clapton. Foto: TALACREST
SKILT ETTER FØDSELEN: Det svært kosstbare skiltet skal pryde dette smykket - en Ferrari 250 GTO SWB, som er tidligere eid av Eric Clapton. Foto: TALACREST Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside I Storbritannia kan alle sikre deg et personlig bilskilt. Også i Sverige kan du velge de utroligste kombinasjoner for snaue 6000 kroner. For eksempel «NNNNN» om du ønsker å være anonym eller «KORV1» om du skulle være over middels glad i pølse.

Men skal du ha noe helt spesielt - og gjerne noe som noen har snappet før deg - må du punge ut. De beste kombinasjonene auksjoneres bort og kan koste nesten like mye som en superbil.

LES OGSÅ: Samferdselsministeren sier ja til personlige bilskilt i Norge

«25 O» = superpris! Men at noen skulle finne på å bruke over 5,5 millioner kroner for et personlig bilskilt, er kanskje et resultat etter et litt dårlig julebord. Eller..?

Det var i hvert fall det briten John Collins måtte ut med for «25 O», da han gikk bananas på en luksusauksjon nylig.

Collins eier da også en av verdens dyreste biler, og skiltene skal pryde hans 1964-modell Ferrari 250 GT SWB - en bil som tidligere er eid av Eric Clapton og som visstnok skal være verdt hele 170 millioner kroner.

- Det er det ultimate skiltet for den ultimate bilen. Jeg kunde har kjøpt en virkelig flott Ferrari for de pengene, men jeg bestemte meg for at jeg virkelig ikke ville stoppe å by på dette skiltet, sier John Collins til The Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer