Bilene som har fått toppkarakter

Sjekk hvilke biler som er med i den eksklusive klubben.

TO MOTORER: Audi A3 har bevist at den er klasseledende med to forskjellige motoralternativer. FOTO: Petter Handeland
TO MOTORER: Audi A3 har bevist at den er klasseledende med to forskjellige motoralternativer. FOTO: Petter HandelandVis mer

Vi er gniene på toppkarakteren her i Vi Menn Bil. Vi har også egne kriterier som definerer hvordan vi setter karakterene. Der står det følgende om sekseren: Bilen setter standard for klassen innen de enkelte vurderingskriteriene eller totalt.

«For klassen» er også et viktig begrep i denne sammenhengen. En sportsbil har naturlig nok ikke like god plass og komfort som en luksuriøs storbil, men det vektes heller ikke like tungt i totalvurdering på en slik modell - og vice versa.

Siden forrige oversikt over bilene med toppkarakter totalt, for et års tid siden, har sekseren kun blitt trillet seks ganger. Litt spesielt av året, er at vi ser klare tegn på bensinmotorenes utvikling. For da vi gjorde den samme øvelsen i 2011, var åtte av de ti bilene på lista dieseldrevne. I fjor gjaldt det samme tre av syv, mens det i år kun er én bilene som drikker diesel.

Disse bilene har blitt testet det siste året - det vil si mellom juli 2012 og juli 2013. I den perioden testet vi 87 biler, men det var altså kun seks som nådde helt opp og som satte en ny standard for sin klasse.

Les også:
De beste kabrioletene under 200 000 kroner
Slik fikser du lakkskader billig
Her står UP i sommer

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Dette er VW Golf på sitt beste Den nye VW Golf er i utgangspunktet en veldig bra bil. Når du kjøper den med riktig motor, girkasse og utstyr blir den bortimot perfekt. Karakter: 6/6 Bilen som får deg til å elske omveier Med hissig turbomotor, ett hjul i hvert hjørne og et spenstig interiør og eksteriør, er nye Fiesta ST en av årets morsomste nyheter. Ikke koster den så mye heller. Karakter: 6/6 Produsent: Ford Det du trenger, og litt til Audi A3 legger ned merkesteinen alle andre nykommere i kompaktklassen skal måle seg mot. Karakter: 6/6 Audi-innertier Firer du litt på kravene til ytelse, får du til gjengjeld mye mer for pengene. Vi har testet nye Audi A3 med 1,4-liters bensinturbomotor. Karakter: 6/6 Produsent: Audi Den beste sommerbilen Er Porsche Boxster sportsbil nok med 211 hk? Karakter: 6/6 En av dem får sekser Vi har testet tre av de mest populære SUV-ene.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 966459809


Varnish cache server