Reisetipset

Billige flybilletter? Dette er dagene du bør krysse av på kalenderen

Trodde du at det er tilfeldig hvilke dag billettsalget starter?

Den store billettjakten: Nå setter flyselskapene snart ned prisen på flybilletter - igjen. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Den store billettjakten: Nå setter flyselskapene snart ned prisen på flybilletter - igjen. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du har nettopp bestilt flybilletter for familiens neste feriereise. Og så skjer det, igjen: Flyselskapene setter i gang store lavpriskampanjer hvor du kunne ha spart tusenvis av kroner.

Da er det greit å vite når disse salgskampanjene starter. Her er tipset du bør kjenne til. For det er nemlig langt fra tilfeldig hvilke dager på året at slike kampanjer starter.

Planlegger i ferien

— Vi vet at veldig mange reisende bruker feriedagene til å prate om reiser og å planlegge sin neste ferie. Og med hard konkurranse mellom flyselskapene er slike salgskampanjer blitt viktige. Og det er vanlig at mange flyselskap starter sine kampanjer like etter at skoleferiene er over, sier pressesjef Knut Morten Johansen i SAS.

— I juleferien begynner vi planlegging av vinterferie og påskeferie. Og noen planlegger til og med neste sommerferie. Mens noen venter til vinterferie og påskeferie før de bestemmer seg for hva de vil gjøre i sommerferien, sier Johansen.

Og rett etter sommerferien merker vi en økning i bestillinger for høstferier og juleferier, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer