Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Norwegian:

Bjørn Kjos: - På tide å høste av det vi har sådd

Fraktet 3,5 millioner passajerer i juni.

ØKER STADIG: Konsernsjef Bjørn Kjos kan konstatere at Norwegian fraktet 14 prosent flere passasjerer i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Foto: NTB Scanpix
ØKER STADIG: Konsernsjef Bjørn Kjos kan konstatere at Norwegian fraktet 14 prosent flere passasjerer i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nesten 3,5 millioner mennesker fløy med Norwegian i juni, en økning på 14 prosent fra samme måned i fjor.

Det norske lavprisflyselskapet hadde samtidig en kapasitetsvekst på 43 prosent, i tillegg til at fyllingsgraden – andelen flyseter med passasjerer på flygningene - steg med 0,8 prosentpoeng til 90,5 prosent.

- Kapasitetsveksten er fortsatt høy, men i tråd med strategien er den nå i ferd med å avta noe sammenlignet med tidligere måneder. Etter en lang periode med sterk vekst vil vi fremover kunne høste av det vi har sådd, noe som vil gagne kunder, ansatte og aksjonærer, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Selskapet konkluderer med at 99,4 prosent av flygningene gikk som planlagt i juni, men en rekke flygelederstreiker i Europa bidro sterkt til at punktligheten var på lave 70,9 prosent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media