Du leser nå Dagbladet Pluss

Ble kjærester igjen - 27 år etter at de gikk fra hverandre

Lone og John var kjærester på videregående, før de fikk nye kjærester, ble gift og fikk barn med andre. Men så hadde skoleklassen reunion ...

FANT SAMMEN IGJEN: Her forteller de den romantiske historien om hvordan de fant tilbake til hverandre som kjærester.. Foto: Gregers Kirdorf
FANT SAMMEN IGJEN: Her forteller de den romantiske historien om hvordan de fant tilbake til hverandre som kjærester.. Foto: Gregers KirdorfVis mer

John husker en episode fra 2. klasse på videregående kort etter at han hadde gjort det slutt med Lone. Hun sto midt i en krets av nysgjerrige klassekamerater som ville se forlovelsesringen hennes. Lone virket glad.

- Jeg kjente et stikk i hjertet og fikk en klar følelse av at jeg hadde mistet noe verdifullt. Lone var alltid umiddelbar og ærlig. Senere snakket jeg om Lone som et eksempel på et godt menneske. Hun tenker aldri bare på seg selv, men har alltid omtanke for andre. Hun ordner alt for alle og ser alltid hva folk trenger. Jeg er introvert, Lone det stikk motsatte, sier John Wessman.

- Ulikhet en fordel

Forskjellige er de kanskje, men de er også helt enige om at det er en god ting.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.