Du leser nå Dagbladet Pluss

Bli en mattevinner med superlærer'n

Håvard Tjoras leksetips.

NY BOK: Håvard Tjora ble først kjent i TV Norge-serien «Blanke ark», der han hjalp skoletrøtt ungdom. Siden har han skrevet fire bøker. Her er han fotografert på Oslo Skolemuseum, som ligger i Møllergata skole i Oslo. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
NY BOK: Håvard Tjora ble først kjent i TV Norge-serien «Blanke ark», der han hjalp skoletrøtt ungdom. Siden har han skrevet fire bøker. Her er han fotografert på Oslo Skolemuseum, som ligger i Møllergata skole i Oslo. Foto: JACQUES HVISTENDAHLVis mer

(Dagbladet): Overbevist om at du ikke har hode for matematikk? Tøys, mener «superlærer» Håvard Tjora. Han tror alle kan bli flinke i matte.

- Mange synes matematikk er vanskelig, og påfallende mange sier de ikke har et hode for matematikk. Men alle kan lære det vi driver med i grunnskolen.

- Det er ikke noe som skulle tilsi at noen ikke har mulighet til å lære seg matte - hva skulle i så fall det skyldes? spør Håvard Tjora.

Han har lang erfaring i å jobbe med barn og ungdom som sliter med matematikkfaget.Nå er han aktuell med boka «Leksehjelp i matematikk», for foreldre og elever i 1. til 10 klasse.

Når noen sliter med mattefaget dreier det seg ofte om noen få misforståelser eller noen få grunnelementer som ikke er innlært, mener Tjora.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.