Bli fotoproff på nettbrett

Fotoapper for nettbrett kan brukes både til lek og alvor. Her er våre 10 film- og fotofavoritter for nettbrett.

NYTTE: Apper for nettbrett har gått fra å være morosaker til å bli relativt nyttige programmer. HjemmePC/skjermbilder
NYTTE: Apper for nettbrett har gått fra å være morosaker til å bli relativt nyttige programmer. HjemmePC/skjermbilder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det formelig flommer over av film- og fotorelaterte småprogrammer for mobilen, mens utvalget på nettbrett har vært litt mer begrenset. Vi har samlet våre 10 film- og fotofavoritter for iPad og Android i denne artikkelen. Vi har lagt vekt på nytteverdi, brukervennlighet og muligheten for å dele innhold med andre via sosiale medier som Facebook, Twitter, YouTube med flere.

Snapseed Liker du å leke med effekter, lage «gamle fotografier» av nye, lage rammer, lage tilt-shift-bilder, dramatiske bilder og så videre? Med Snapseed er mulighetene til denne typen redigering store. Appen er organisert slik at når du laster den ned får du med noen basisfunksjoner og noen effekter. Deretter kan du åpne nye effekter mot betaling gjennom såkalt in-app-kjøp.

Appen har mange gode redigeringsmuligheter. Alt fra å rette opp horisonten på et skjevt bilde til å fikse hvitbalansen. Men det er likevel mengden med filtre - og muligheten for å justere disse som er appens store styrke. Brukervennligheten er svært god. En fingerbevegelse vertikalt på skjermen bytter funksjonalitet, mens en horisontal bevegelse bestemmer styrken på filteret. Ganske smart og veldig brukervennlig. Snapseed har også gode muligheter for deling av bilder via sosiale medier. Forvent at du åpner en del funksjoner, så prisen under kan sees på som en startpris, men vi synes appen er verdt pengene. Snapseed har annonsert at de kommer for Android, men den var ikke tilgjengelig da vi testet appene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer