Bli kvitt fluene med ett av verdens sprøeste våpen

Har samlet inn over 600 000 for å få våpenet i produksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikaneren Lorenzo Maggiore gjør stor suksess i å samle inn penger for å få realisert drømmen sin. Så langt har han samlet inn over 100 000 dollar via nettstedet Indiegogo, melder MSNBC. Pengene går til kampen mot husfluene.

Målet med innsamlingen er nemlig å få satt våpenet Bug-a-Salt ut i produksjon. Det er et heller harmløst våpen for oss mennesker, men som videoen over viser gir den deg overtaket i kampen mot fluene.

- En fantastisk reise Her hjemme er det bare i sommerhalvåret vi plages av de flygende krypene, men i USA er det muligens et helårsproblem. Iallfall har det irritert Maggiore så mye at han har brukt lang tid og mye penger på å utvikle det nyeste våpenet i kampen mot fluene.

- Dette har absolutt vært en fantastisk reise. Som kunstner har jeg mange ideer, og denne var som alle andre: Jeg måtte fullføre dette. Så jeg dro til Kina for å jobbe med hvordan våpenet skulle fungere, sier Maggiore.

Våpenet er en liten hagle, som skyter en liten salt-ladning. Ammunisjonen er rett og slett vanlig bordsalt, noe som ifølge selskapet tar knekken på fluene slik at de blir liggende hele igjen «og er lette å plukke opp».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer