Bli kvitt foreldreskrytet på Facebook

Nytt program fjerner irriterende barnebilder.

FJERNER NUSSELIGE FACEBOOK-BILDER: Programtillegget unbaby.me kan fjerne bilder av babyer, småbarn og annet foreldreskryt du kanske har fått nok av på Facebook. SKJERMDUMP: Unbaby.me
FJERNER NUSSELIGE FACEBOOK-BILDER: Programtillegget unbaby.me kan fjerne bilder av babyer, småbarn og annet foreldreskryt du kanske har fått nok av på Facebook. SKJERMDUMP: Unbaby.me Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som føler at du av og til får en overdose av nusselige bilder av babyer, småbarn og blide foreldre fra dine Facebook-venner? Du er neppe alene.

Løsningen foreligger nå i form av et nytt miniprogram med det talende navnet unbaby.me, Programmet er en programutvidelse som du kan laste ned gratis til Googles nettleser Chrome, melder LA Times

Du må altså bruke Google Chrome for å å få glede av dette mini-programmet.

Katt for baby Når du har lastet ned unbaby.me, kan du erstatte bildene du misliker med noe annet. Standardutgaven legger inn kattebilder, men du kan selv velge bilder fra en bildestrøm eller andre kilder etter eget valg, som kan erstatte bildene du synes er irriterende.

Forutsetningen er at bildene er gitt en beskrivende tekst på Facebook.

Legg inn nøkkelord Siden programmet er engelskspråklig, er det på forhånd lagt inn en del standardtekster som er mye brukt for å beskrive bilder av nusselige småtasser.

Listen kan du selv bygge ut med egne ord. Dermed skal programmet også virke for norske brukere.

Men det forutsetter at du selv legger inn stikkordene som er mye brukt i bildetekster, slik at bildene du vil erstatte, kan identifieres av programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer