Bli med Dagbladet til Reiselivsmessen Oslo 2012

I helga kan du reise fra Norges gamle hovedflyplass.

(Dagbladet): På årets reisemesse, som er lagt til Telenor Arena utenfor Oslo, kan du delta i en rekke konkurranser.

Her er reisepremiene alt fra transatlantisk cruise og sju dagers Middelhavscruise, til dykkersertifikat og rundreise med fly i Norge.

En rekke av de nærmere 400 utstillerne lokker med spennende konkurranser.

Flyttet til Telenor Arena Etter mange års reisemesse på Lillestrøm i januar, ble januar-arrangementet kuppet slik at i år er det Telenor Arena som råder manesjen.

Dagbladet er mediepartner.

Lillestrøm-messa arrangeres i mars.

- Godt forberedt Prosjektdirektør Kristin Nydahl i Reiselivsmessen 2012 sier at det var innspill fra reiselivsbransjen som gjorde at Reiselivsmessen 2012 ble en realitet.

- Vi har tidligere arrangert messer i Vestfold, Stavanger og Trondheim. Vi føler oss rimelig godt forberedt til å ønske publikum velkommen til tredagers arrangement, sier Nydahl.

FORNØYD: Prosjektdirektørene i Reiselivsmessen 2012, Merete Falch og Kristin Nydahl, er fornøyde med utstillerlista. Foto: K2MARKETING
FORNØYD: Prosjektdirektørene i Reiselivsmessen 2012, Merete Falch og Kristin Nydahl, er fornøyde med utstillerlista. Foto: K2MARKETING Vis mer

Arrangøren håper på 25 000 besøkende, noe som ligger drøyt 5 000 under de siste års besøkstall på Lillestrøm-messa.

- Vi er kjempefornøyde med utstillerlista. Jeg vil spesielt fremheve de mange nisjeselskapene som stiller ut sine tjenester - alt fra Jomfrureiser og Singlereiser til Harley Davidson-turer på Route 66. Også en rekke norske reisemål er på plass, sier Nydahl.