Bloggernes flotteste nyttårsbord

Slik kan du dekke nyttårsbordet.

HAPPY NEW YEAR: Finn inspirasjon til vinterens flotteste festbord hos disse flinke interiørbloggerne. FOTO: May Helen Kro/kronprinsessene.blogspot.com
HAPPY NEW YEAR: Finn inspirasjon til vinterens flotteste festbord hos disse flinke interiørbloggerne. FOTO: May Helen Kro/kronprinsessene.blogspot.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nyttårsaften er uten tvil den største festkvelden i året. Ikke bare skal kvelden være symbolsk og markere slutten på det gamle året og begynnelsen på et nytt, men det er også den kvelden i året vi har lov å strø om oss med glitter, stjerner og paljetter - på nyttårsaften er alt lov når det kommer til pynt.

Rundt om i det ganske land dekkes det til fest for å feire overgangen til et nytt år. Champagnekorkene sitter løst, og maten skal være både fantastisk og feststemt. Og når det kommer til årets største festmåltid, ja da bør man kanskje tenke litt på selve borddekkingen også. Det skal være gjort litt ekstra stas på bordet når man venter gjester, og ekstra spesielt bør det være om man har invitert til lag på selveste nyttårsaften.

Bonytt.no har snakket med en gjeng flinke og kreative interiørbloggere, som alle elsker å gjøre det lille ekstra ut av festbordet. Her er det bare å la seg inspirere av de lekreste festbord, fin-fin pynt og massevis av god nyttårsstemning. HAPPY NEW YEAR!

Pynter med greiner Kristina Landro er damen bak interiørbloggen Love Peace Pionies. Hun elsker å samle venner og familie til festlig lag, og synes det er morsomt å dekke bordet slik at alle skal synes det er stas å sette seg til bords. Nyttårsbordet har Kristina dekket med naturelementer som lerkegrener, og hovedsakelig i fargene grått og sølv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer