Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

BMW-eiere er verst i trafikken

Oppleves som de hissigste og verste.

BMW-EIERE VERST: En ny undersøkelse viser at hele 50,6 prosent mener BMW-sjafører er verstingene langs veien. Foto: Scanpix
BMW-EIERE VERST: En ny undersøkelse viser at hele 50,6 prosent mener BMW-sjafører er verstingene langs veien. Foto: Scanpix Vis mer

BMW-eiere oppfører seg verst langs veiene, viser en undersøkelse utført av NAFs tyske søsterorganisasjon ADAC.

Bilorganisasjonen har spurt et representativt utvalg av Tyskland drøyt 45 millioner bilister om hvilke sjåfører de opplever som mest aggressive i trafikken.

Hele 50,6 prosent av de spurte mener BMW-sjåfører er de hissigste og verste, blant annet fordi de ofte legger seg farlig nær bilen foran.

32,2 prosent mener at Mercedes-sjåførene er verst, 25,9 prosent holder en knapp på Audi-sjåfører, 8,7 prosent mener Porsche-sjåførene er verst, mens 5,4 prosent sier at de opplever VW-eierne som de verste.

En tilsvarende undersøkelse utført av britiske Compucars.co.uk trekker også fram BMW-eierne som de verste fordi de er lite oppmerksomme på andre bilister og ukonsentrerte bak rattet.
(NTB)