Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

BMW rett i tet

Men Volvo holder godt følge i leserners Årets Bil-kåring.

HAR DRAGET: BMW's nye 3-serie har tatt ledelsen i leseravstemmingen i Årets Bil 2013. Foto: BMW
HAR DRAGET: BMW's nye 3-serie har tatt ledelsen i leseravstemmingen i Årets Bil 2013. Foto: BMW Vis mer

Les flere saker fra Dagbladet.no/bil

(Dagbladet): Nesten 50 000 stemmer er så langt kommet inn i Dagbladet og Vi Menns prestisjetunge Årets Bil 2013.

Og tendensene begynner å utkrystallisere seg, selv om det er svært jevnt i toppen. Så langt er det BMWs nye 3-serie som virker å være lesernes favortt. Men Volvo V40, drømmebilen Porsche 911, og Mercedes Benz' A-klasse holder godt følge.

Golf'en sliter Den nye VW Golf derimot, er foreløpig overraskende langt ned på lista, og Golfens venner må mobilisere om den sjuende generasjonen av selve målestokken i kompaktbilklassen skal kunne ta igjen forspranget BMW og de andre har skaffet seg.

Slik stemmer du Men det er god tid å gjøre det på, leseravstemmingen vil pågå til langt ut i november måned. Den bilen som da har fått flest stemmer kåres til «Lesernes Årets Bil 2013».

Den utmerkelsen vil også bli et av juryens kriterier når de trer sammen for å utdele den prestisjetunge tittelen «Årets Bil 2013» i slutten av november.

Du kan stemme på Årets Bil ved å bruke stemmeboksen på denne siden. Du kan også stemme via SMS eller epost. Her ser du hvordan.