Bokbacka: Et av de beste måltidene på lenge

Verdens beste fries og sjøkreps gir terningkast seks.

GOURMETBAR: Å sitte ved en bar på en gourmetrestaurant virker litt fremmed, men viste seg å være en morsom og intim måte å spise på. På restaurant Bokbacka får du servert store matopplevelser mens du småprater med kelneren og glaner på de andre gjestene. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG
GOURMETBAR: Å sitte ved en bar på en gourmetrestaurant virker litt fremmed, men viste seg å være en morsom og intim måte å spise på. På restaurant Bokbacka får du servert store matopplevelser mens du småprater med kelneren og glaner på de andre gjestene. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Skal vi spise den potteplanta der?

Robinson måpte da det plutselig stod en stor busk på bardisken. Det var visst forretten. En renne rundt potta var fylt med rariteter. Og det skulle spises med hendene.

Det var godt de hadde fått varme, fuktige håndklær først.

Utsøkte smaker Men smakene som lå rundt «Treet», som retten heter, var utsøkte. Spesielt den ristede kavringen og kremosten i bunnen. Selv om det var litt vanskelig å få i seg.

- Har dere vurdert å gi folk bestikk, undret Robinson.

- Vil dere ha det, spurte kelneren uten å svare på spørsmålet.

Robinson kikket seg rundt. Det stod flere trær på bordene - folk lo av det, synes visst det var litt festlig. Robinson ristet på hodet.

- Ikke vær så surmaget, sa Fredag og nippet til hvitvinen som vinkelneren hadde anbefalt til femretteren - som ble en sjuretter etter at kelneren nærmest hadde insistert på at Robinson og Fredag skulle legge sjøkreps og fries på toppen.

Gourmet i baren Å sitte ved en bar på en gourmetrestaurant virker litt fremmed, men viste seg å være en morsom og intim måte å spise på. Du kan småprate med kelnere, glane på de andre gjestene og komme tettere på følget ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer