Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Boligprisene ned 1,1 prosent i desember

Boligprisene sank med 1,1 prosent i desember, viser månedstallene fra Norges Eiendomsmeglerforbund.

BOLIGPRISENE NED: Månedstallene fra Norges Eiendomsmeglerforbund viser at boligprisene gikk ned 1,1 prosent i desember. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
BOLIGPRISENE NED: Månedstallene fra Norges Eiendomsmeglerforbund viser at boligprisene gikk ned 1,1 prosent i desember. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boligprisene i desember var 6,7 prosent høyere enn samme måned året før. Statistikken viser at boligprisene steg med 8 prosent i 2010 sammenlignet med 2009.

- Markedet preges av lite utbud, lav rente og optimisme til egen økonomi. Det betyr at vi kan få en frisk start på det nye året, sier Christian Vammervold Dreyer i Norges Eiendomsmeglerforbund, som tror på en tilsvarende prisvekst i 2011.

Prisene på eneboliger sank med 3,6 prosent fra november til desember 2010, prisene på delte boliger sank med 1,2 prosent, mens prisene på leiligheter sank med 0,3 prosent.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!