Bombay-poteter: Herlige ovnsbakte poteter på indisk

Du trenger bare en håndfull ingredienser for å oppgradere middagens trausteste tilbehør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det fine med venner er at man ikke trenger å være like. I hvert fall ikke på alle områder.

Akkurat som hverdagsmiddager.

Når det kommer til matlaging, har vi en gruppe venner som fyller nesten hele spekteret.

Det er dem som leser kokebøker på sengen og freestyler seg frem til de lekreste retter, og dem som følger oppskrifter slavisk og er avhengig av nøyaktig fremgangsmåte og å ha alle ingredienser spesifisert.

Felles er at alle elsker å spise god mat.

På en hyttetur fikk sjefsgourmeten ansvaret for matlagingen, og tryllet frem en nydelig rekecurry, uten nevneverdig om og men.

Den litt mer oppskriftsavhengige spurte begeistret om å få oppskriften, som det viste seg var en variasjon over en oppskrift fra «Jamie Oliver's 20 minute meals-appen».

Hun ga opp litt over halvveis. Da to ark i den lille notisblokken var fulle av ingredienser, og det fortsatt var noen igjen.

Dette er ingen sånn oppskrift.

Dette er en oppskrift for deg som ønsker at ting skal være enkelt, og som ikke synes det er en skam å ty til litt halv- eller helfabrikata en gang iblant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer