Bor i et gammelt pengelager

Se hjemmet til interiørblogger Ida Susanne Collier.

SJARMERENDE: Den lille leiligeten er innredet med mange loppisfunn og delikate pasteller Foto: Norske interiørblogger (Nib)
SJARMERENDE: Den lille leiligeten er innredet med mange loppisfunn og delikate pasteller Foto: Norske interiørblogger (Nib) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et gammelt pengelager i Skien har blogger Sukkertøy for øyet (Ida Susanne Collier) skapt et sjarmerende hjem med friske pasteller og kule loppisfunn.

Norske interiørblogger (Nib) har vært på besøk hos Ida Suasanne som en del av sin Roadtrip-serie, der de besøker ulike bloggere.

Loppisfunn og oppussede møbler - Vi hadde besøkt flere hus med en mer landlig stil og større plass, og følte tiden var inne for å besøke en litt mindre bolig, men som likevel hadde mye å vise frem, forteller Solveig Grøvle fra Nib.

Det var det spennende og inspirerende interiøret med nesten bare loppisfunn som trakk Nib jentene til Skien.

- Ida har skapt et nydelig interiør på en rimelig måte, med en blanding av loppisfunn og ved å pusse opp møbler selv, forklarer Solveig.

SKATT: Ida lar ikke skatter gå fra seg og veiskiltet i gangen hentet mannen hennes ut av bilen på rødt lys. Foto: Nib
SKATT: Ida lar ikke skatter gå fra seg og veiskiltet i gangen hentet mannen hennes ut av bilen på rødt lys. Foto: Nib Vis mer

- Leiligheten er romantisk, lys og innbydende.

Kjærlighet ved første blikk Ida forelsket seg i det gamle pengelageret, og for 1,5 år siden flyttet hun inn med mannen Stian og hunden Wilma. Den 42 kvadratmeter store leiligheten hadde malte mursteinsvegger og fire ulike tresorter gulv.

«Den forrige eieren hadde gjort om hvelvet til leilighet, men ikke gjort så mye med den estetiske delen av oppussingen», skriver Nib.

Dekorert med skatter Det ble lagt nye gulv, og Ida malte taket mens mannen var på jobb. Men selve interiøret har det tatt lenger tid å sette sammen. I stuekroken har den hvitmalte pallsofaen hedersplass.

- Her er bloggekroken min, forteller Ida.

I gangen har Ida dekorert PS-skap fra Ikea med familiebilder og hjerteminner. Hun er opptatt av å ha et unikt interiør som ingen andre har, og leiligheten er spekket med sjarmerende loppisfunn. Hun elsker et godt kupp og påpeker at interiøret hennes nesten er gratis.

PERSONLIG: Flere steder og møbler i leiligheten er dekorert med bilder. Foto: Nib
PERSONLIG: Flere steder og møbler i leiligheten er dekorert med bilder. Foto: Nib Vis mer

«Med trygg hånd blander hun pasteller, retromønster og den lille sorte. Resultatet er et hjem med energi, balanse og harmoni. Et ekte sukkertøy for øyet.» skriver Nib på sidene sine.

Inspirasjonsvegg En egendesignet tapet bestående av alle Idas favorittbilder fra magasiner pryder den ene veggen i leiligheten. Hun synes det er det er en av de fineste veggene hennes, og resultatet er et bevis på Idas kreative stil og sans.

- Det var denne veggen som virkelig skilte seg ut og som vi Nib jentene først ble tiltrukket av, forteller Solveig.

- Vi har ikke sett lignende veggdekorasjon på Nib før, så det var virkelig noe som skilte seg ut som en kreativ dekorasjon.

Samlingsplass Leiligheten har også fått et ett stort allrom som rommer både gang, spiseplass, kjøkken og stue. Men Ida har noen klare regler for å holde orden på de få kvadratmeterne.

- Alt må ha sin faste plass. Gå for møbler som også gir oppbevaringsmuligheter, for eksempel kistebord.

BLOGGER: Ida Susanne Collier står bak bloggen Sukkertøy for øyet. Foto: Nib
BLOGGER: Ida Susanne Collier står bak bloggen Sukkertøy for øyet. Foto: Nib Vis mer

Rundt et hvitmalt bord med dekortekst står to malte stoler i mint, der den ene har fått tapet på ryggen. Sammen med ulike rørstoler og hvitmalte loppefunn blir dette en herlig miks. At vennegjengen stadig møtes i Prinsessegata er ikke vanskelig å forstå.

Les også:
De beste interiørbloggene
Interiørbloggernes beste oppbevaringstips
Norges kuleste barnerom
Verdens beste webkamera

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

RETRO: Et ekte sukkertøy i form av ulike retrotapeter i en retro bøtte. Foto: Nib
RETRO: Et ekte sukkertøy i form av ulike retrotapeter i en retro bøtte. Foto: Nib Vis mer
STILIG MIKS: Spiseplassen til Ida er en delikat miks av malte møbler i hvitt og mint. Veggen har Ida dekorert med bilder fra magasiner Foto: Ida Susanne Collier
STILIG MIKS: Spiseplassen til Ida er en delikat miks av malte møbler i hvitt og mint. Veggen har Ida dekorert med bilder fra magasiner Foto: Ida Susanne Collier Vis mer

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer