Bor i et gammelt pengelager

Se hjemmet til interiørblogger Ida Susanne Collier.

SJARMERENDE: Den lille leiligeten er innredet med mange loppisfunn og delikate pasteller Foto: Norske interiørblogger (Nib)
SJARMERENDE: Den lille leiligeten er innredet med mange loppisfunn og delikate pasteller Foto: Norske interiørblogger (Nib) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et gammelt pengelager i Skien har blogger Sukkertøy for øyet (Ida Susanne Collier) skapt et sjarmerende hjem med friske pasteller og kule loppisfunn.

Norske interiørblogger (Nib) har vært på besøk hos Ida Suasanne som en del av sin Roadtrip-serie, der de besøker ulike bloggere.

Loppisfunn og oppussede møbler - Vi hadde besøkt flere hus med en mer landlig stil og større plass, og følte tiden var inne for å besøke en litt mindre bolig, men som likevel hadde mye å vise frem, forteller Solveig Grøvle fra Nib.

Det var det spennende og inspirerende interiøret med nesten bare loppisfunn som trakk Nib jentene til Skien.

- Ida har skapt et nydelig interiør på en rimelig måte, med en blanding av loppisfunn og ved å pusse opp møbler selv, forklarer Solveig.

- Leiligheten er romantisk, lys og innbydende.

Kjærlighet ved første blikk Ida forelsket seg i det gamle pengelageret, og for 1,5 år siden flyttet hun inn med mannen Stian og hunden Wilma. Den 42 kvadratmeter store leiligheten hadde malte mursteinsvegger og fire ulike tresorter gulv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.