Bortføringssaken i Bergen: – Jeg var sikker på at jeg skulle dø

Partene i Bergen tingrett fikk onsdag høre grufulle detaljer fra to menn som er ofre i saken mot to polakker, tiltalt for å ha bortført og mishandlet dem.

Bergen 20201104. Reidar Osen med sin bistandsadvokat Einar Drægebø (t.h.) i rettssalen på hotell Admiral hvor rettsaken holdes. Bistandsadvokat Ellen Eikeseth Mjøs (t.v.) som er bistandsadvokat for Petter Slengesol som er den andre fornærmede i saken. Foto: Bjørnar Mornning / NTB /pool
Bergen 20201104. Reidar Osen med sin bistandsadvokat Einar Drægebø (t.h.) i rettssalen på hotell Admiral hvor rettsaken holdes. Bistandsadvokat Ellen Eikeseth Mjøs (t.v.) som er bistandsadvokat for Petter Slengesol som er den andre fornærmede i saken. Foto: Bjørnar Mornning / NTB /pool Vis mer

– Det var tre karer mot en gammel fyr. Jeg var sikker på at jeg skulle dø, og håpet jeg skulle dø fort. Det var et så overveldende angrep. Det var helt forferdelig, sa Reidar Osen (72) i sin frie forklaring.

De tiltalte mennene i 30-årene erklærte seg begge delvis skyldige for å ha bortført og ranet Osen i desember 2015 og gjort det samme mot Petter Slengesol ni måneder tidligere.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer