BARSKING: Særlig tøffere SUV enn dette finnes ikke... Sjekk de sotede LED-lysene som er integrert i frontspoileren.   Foto: BRABUS
BARSKING: Særlig tøffere SUV enn dette finnes ikke... Sjekk de sotede LED-lysene som er integrert i frontspoileren. Foto: BRABUSVis mer

Brabus med 6x6

Vi vet fra før at Brabus kan sine saker. Nå har de lagt vantene på en Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 - og lagd det som må være påskefjellets råeste bil!

DinSide Når Mercedes-tuneren Brabus setter sakene i sving, blir det som regel kjempebra. Og når utgangspunktet er den hysteriske G63 AMG 6x6, må det hele bli komplett "sinnssykt".

Har du penger, kan du kjøpe Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 er forbeholdt militært bruk og er en bil som ikke er tilgjengelig for allmennheten. Men nå har ikke bare Brabus lagd en egen variant - den er til salgs også!

Bilen ble for øvrig faktisk vist for publikum allerede i september på bilutstillingen i Frankfurt, men ble litt glemt midt blant de mer folkelige, og la oss innrømme det - viktige - nyhetene der.

For 578.614 Euro (cirka 4.762.000 kroner) kan den bli din. Så kan du legge til noen hundrelapper i norske avgifter...

«Strategisk visuell oppgradering» Med «strategisk »har Brabus ment å gi G63 AMG 6x6 et uttrykk som kan ta pusten fra de aller fleste.

Blodrødt Inne i kupeen er det meste kledd i blodrødt skinn, og på utsiden er det hele gjort så barskt som overhodet mulig. Her er det aluminiumsdetaljer, karbon-look og bling-bling i fullt monn. Alt for å gjøre den til en kraftplugg som gjør at andre biler helst bør flytte seg ute i trafikken.

TRUCK: Hiv alt du måtte ønske bakpå lasteplanet og reis rett på dynga. Men det gjelder å stroppe det fast - 0-100 km/t raser unna på 4,4 sekunder. Foto: BRABUS
TRUCK: Hiv alt du måtte ønske bakpå lasteplanet og reis rett på dynga. Men det gjelder å stroppe det fast - 0-100 km/t raser unna på 4,4 sekunder. Foto: BRABUS Vis mer

LES OGSÅ: GLK Brabus var verdens raskeste SUV

700 hester Originalt yter en G63 AMG 6x6 550 hestekrefter. I Brabus-versjon er dette sprutet opp til 700 ville hester fra den herlige V8'eren.
0-100 km/t går unna på 4,4 sekunder, men toppfarten er usle 160 km/t.
Til tross for de gigantiske målene - den er nemlig 587 centimeter lang, 210 centimeter bred og 230 centimeter høy - så er ikke forbruket så aller verst: 1,7 liter per mil.
CO2-utslippet på 397 gram per kilometer snakker vi dog ikke så mye om...

Kommer du ikke opp til hytta med denne, er trolig eneste alternativ helikopter.

Saken ble opprinnelig publisert på DinSide Les her.

RED DEVIL: Blodrødt interiør setter prikken over i-en. Foto: BRABUS
RED DEVIL: Blodrødt interiør setter prikken over i-en. Foto: BRABUS Vis mer