Brimi tryller fram julas deiligste desserter

Perfekt avslutning på et godt julemåltid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du flere oppskrifter fra Arne Brimi.

VIANVANG i Vågå (Dagbladet Endelig fredag):

På Vianvang er de i full gang med julebordssesongen.

Inne på kjøkkenet jobbes det iherdig over dampende gryter, og når kveldens forrett og hovedrett er servert - er det klart for å dekke det store dessertbordet.

For mange av gjestene er dette selve høydepunktet.

- Vi er stolte av dessertbordet vårt, og serverer bokstavelig talt noe for enhver smak. Både klassiske juledesserter og mer kreative varianter, sier Arne Brimi.

Moltedessert En av hans personlige favoritter er moltedesserten.

Han varierer moltene med forskjellige typer krem til, eller serverer dem lune med fløte eller gyllenstekt eggedosis.

- En veldig enkel og delikat moltedessert er rett og slett naturell molte med snøfriskkrem. Pisk sammen like deler snøfrisk og rømme, og ha i litt sukker. Legg dette lagvis i glass sammen med molter, og du har en fenomenalt god juledessert, sier Brimi.

Byggrynskrem Den populære riskremen har fast plass på Brimis dessertbord i førjulstida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer