Bruddet med Høie - og nye kjæresten

Dag Terje Solvang (50) var kjæreste med Bent Høie i 26 år, før ekteskapet tok slutt i vinter. - Det gikk i svart. Det var virkelig helt forferdelig. Uten proff hjelp, vet jeg ikke hvordan det hadde gått, forteller han i dette eksklusive intervjuet der han viser fram den nye kjæresten for første gang.

EKS-PAR: Dag Terje og Bent hadde vært gift i 17 år, da det tok slutt. Nå åpner førstnevnte om detaljene i forholdet, hvor det gikk galt - og hvordan han fant kjærligheten på ny. Foto: Foto: Naina Helen Jåma / NTB
EKS-PAR: Dag Terje og Bent hadde vært gift i 17 år, da det tok slutt. Nå åpner førstnevnte om detaljene i forholdet, hvor det gikk galt - og hvordan han fant kjærligheten på ny. Foto: Foto: Naina Helen Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer