Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Bruker du Instagram?

Da vil du sette pris på denne nyheten.

IVRIG INSTAGRAMMER? Da har du kanskje ventet på denne nyheten. Foto: KIRSTI ØSTVANG
IVRIG INSTAGRAMMER? Da har du kanskje ventet på denne nyheten. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer

Dinside Noe av det fine med Instagram er hvor enkelt det er å ta og laste opp et bilde.

Noe av det kjedelige er at om du har lagt til en bildetekst, har det ikke være mulig å redigere den i etterkant.

Irriterende om du har skrevet feil, eller bare angret på hva du skrev. Eneste løsning har vært å slette og laste opp bildet på nytt.

LES OGSÅ: Slik er Instagrams nye videoapp

Rediger bildetekst og sted Nå har imidlertid Instagram sluppet en oppdatering hvor det er mulig å redigere bildetekster i etterkant. Gode nyheter for de over 200 millioner brukerne på fotodelingstjenesten.

Alt du trenger å gjøre for å redigere bildeteksten, er å gå til innstillingsmenyen under et spesifikt bilde (merket med tre prikker), trykke på Rediger, for deretter å endre teksten.

Du kan også endre stedet du har tagget bildet i - bare trykk på stedet øverst i bildet når du er i den samme redigeringsmodusen.

LES OGSÅ: Instagram på iPad? Denne appen kan hjelpe deg!

Kun for Android og iOS I tillegg til redigeringsfunksjonen har det dukket opp en ny fane i Explore-verktøyet med anbefalte brukere for deg. Søket skal også være raskere.

Instagram versjon 6.2.0 er tilgjengelig nå for Android (Google Play) og iOS (App Store). Om Windows Phone-appen, som fortsatt er i beta, får redigeringsfunksjonen, er uvisst.

LES OGSÅ: Ta kontroll over nyhetsstrømmen på Facebook

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

ENKELT: Å redigere bildetekster er gjort på et par skjermtrykk. Foto: KIRSTI ØSTVANG
ENKELT: Å redigere bildetekster er gjort på et par skjermtrykk. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling