Brukt SUV

Bruktbil: Luksus-SUV på billigsalg

Tar du sjansen på å kjøpe brukt, kan du få en gedigen luksusbil for mindre penger enn du må betale for en ny, vanlig folke-suv.

BRUKT SUV:Drømmen kan bli virkelighet – om du er villig til å satse på for eksempel en brukt Mercedes ML, en Audi Q7 eller en Land Rover Discovery. Bildet er fra redaksjonens egen test av tilsvarende biler den gang de var nye.  Foto: Knut Usterud-Svendsen / Dinside.no
BRUKT SUV:Drømmen kan bli virkelighet – om du er villig til å satse på for eksempel en brukt Mercedes ML, en Audi Q7 eller en Land Rover Discovery. Bildet er fra redaksjonens egen test av tilsvarende biler den gang de var nye.  Foto: Knut Usterud-Svendsen / Dinside.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor ble SUV den mestselgende bilkategorien i Norge og er på frammarsj i hele Europa. Du er kanskje blant dem som vurderer å kjøpe en av disse høyreiste doningene? Ofte med firehjulsdrift, men ikke nødvendigvis, gjør de det lettere å komme de siste meterne til hytta.

Du har kanskje et budsjett som muliggjør innkjøp av en ny Nissan Qashqai med bensinmotor og forhjulsdrift til 315000 kroner, eller en VW Tiguan med firehjulsdrift og kraftigere dieselmotor til nærmere 500000.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer