Bruktbil: To av Norges mest populære biler i duell. Derfor bør du velge vår favoritt

Dette må du passe på dersom du skal kjøpe Audi A6 Allroad eller Volvo XC70 brukt.

CROSSOVERDUELL: Audi A6 Allroad og Volvo XC70 er ikke helt SUV, og ikke helt personbil, men det er steike fine crossovers. Vi har testet dem mot hverandre for å finne vår favoritt blant de to folkefavorittene. Foto: Kaj Alver
CROSSOVERDUELL: Audi A6 Allroad og Volvo XC70 er ikke helt SUV, og ikke helt personbil, men det er steike fine crossovers. Vi har testet dem mot hverandre for å finne vår favoritt blant de to folkefavorittene. Foto: Kaj Alver Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Volvo XC70

Bilen ble lansert tidlig i 1998 som Cross Country. I 2000 ble den hetende V70 XC, og videre XC70. I prinsippet en V70 med mer bakkeklaring, røffere design og firehjulstrekk. Relativt store motorer, og veiegenskaper som var på høyde med vanlige personbiler.

Motor og kjøreegenskaper

Fra 2007 forble XC70 ganske lik de siste årene. Selvsagt ble den oppgradert med jevne mellomrom, men endringene var ikke oppsiktsvekkende.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer