Bruktmarkedet flommer over av lekre kabrioleter

Her er 15 til under 200 000 kroner.

MEST MULIG MORO: Einar Betten fra Oslo er lidenskapelig opptatt av Mazda MX-5. Han eier denne jubileumsversjonen fra 1999. - Jeg søkte en bil som ga mest mulig moro for pengene - både på vei og bane, sier Betten. Foto: PETTER HANDELAND
MEST MULIG MORO: Einar Betten fra Oslo er lidenskapelig opptatt av Mazda MX-5. Han eier denne jubileumsversjonen fra 1999. - Jeg søkte en bil som ga mest mulig moro for pengene - både på vei og bane, sier Betten. Foto: PETTER HANDELAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke legge mange kronene på bordet for å få en fin sommerbil. Bruktmarkedet nær sagt flommer over av spennende kabrioleter, og det er fullt mulig å finne en god bil til under 50 000 kroner.

Velger du brukt, skal du imidlertid ha øynene åpne - bilens historikk er meget viktig.

Vi har plukket ut et knippe kabrioleter som det er solgt mange av og som har god deletilgang. Bilene er kategorisert i prisklasser.

  • 30 000 - 50 000 kroner Mazda MX-5, årsmodell 1989 - 1997 Første generasjon av verdens mest solgte roadster byr på masse kjøreglede for pengene. For mellom 40 000 og 50 000 kroner er det mulig å finne en bil i god stand og som er nylig EU-godkjent. Se opp for rust. Som alltid er historikk og vedlikehold helt avgjørende. Dekra oppgir at MX-5 har bedre kvalitet enn snittet for klassen.

+ Artige kjøreegenskaper, driftssikkerhet, deletilgang.

- Se opp for rust, kalesjen er dyr og burde derfor sjekkes nøye.

  Volkswagen Golf Cabriolet, årsmodell 1993 - 1999 Golf Cabriolet er verken vakrest eller mest sportslig av de rimelige sommerbilene. Men den er basert på Golf - som er en av verdens mest solgte biler - og er derfor solid og veldig kurant. Dekra oppgir at driftssikkerheten er som snittet i klassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer