Ford Fiesta ST vs Peugeot 208 GTI

Brukttest: De små råtassene som aldri går av moten

Om vinneren i denne testen sier Autofil: En flott innstegsmodell i sportsbilsegmentet som aldri skuffer.

SMÅ OG KJAPPE: Ford Fiesta ST (til venstre) og Peugeot 208 GTI er denne ukas brukttest av ekspertene i Autofil. Hele teksten - og dommen - kan du lese i denne Dagbladet Pluss-artikkelen. Foto: Ford og Peugeot press
SMÅ OG KJAPPE: Ford Fiesta ST (til venstre) og Peugeot 208 GTI er denne ukas brukttest av ekspertene i Autofil. Hele teksten - og dommen - kan du lese i denne Dagbladet Pluss-artikkelen. Foto: Ford og Peugeot press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjøreglede – viktig for deg, sa du? Ta deg en tur på stripa og bortenfor bak rattet på en 2013-modell Fiesta ST. Den gjør fordommer til skamme!

Motor og kjøreegenskaper: Fiesta er et navn ikke mange bryr seg med, spesielt ikke om man er av typen som kanskje liker å innimellom kjenne på litt mer enn hvilepuls.

Introdusert til folket en gang på 70-tallet, har Fiesta egentlig alltid vært en minibil for damer som absolutt skal kjøre helt til inngangsdøren til sin favorittbutikk i sentrum.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer