Mercedes CLA mot BMW 318

Brukttest: Den beste stasjonsvogna gir deg en perfekt miks

Både Mercedes CLA Shooting Brake og BMW 3-serie Touring kan frakte bittesmå flyttelass, og samtidig se uforskammet bra ut!

BARSK DUELL: Autofil har testet brukte utgaver av stasjonsvognene Mercedes CLA Shooting Brake (t.v) og BMW 318 d AT - og har kåret en vinner i prestisjeduellen. Foto: Kaj Alver
BARSK DUELL: Autofil har testet brukte utgaver av stasjonsvognene Mercedes CLA Shooting Brake (t.v) og BMW 318 d AT - og har kåret en vinner i prestisjeduellen. Foto: Kaj Alver Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stasjonsvogner blir ofte litt A4. Shooting Brake er et A4-ark brettet til en vakker svane!

Motor og kjøreegenskaper: Det er ikke mye «mann med hatt» over CLA Shooting Brake. Stasjonsvognen deler mye med sin sedan-bror, og det inkluderer et særdeles spesielt design – men den deler plattform med nylig utgåtte A-klasse.

Når man ser på denne, skulle man ikke tro det var plass til å sitte i baksetene – og langt mindre frakte noe i bagasjerommet. Det er en liten illusjon, for Mercedes har latt taklinjen ligge noen grader mer i vater enn linjen rutene utgjør. Dermed er den overraskende romslig, uten at man kan sammenligne plassen med biler som Skoda.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer