Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Mercedes CLA mot BMW 318

Brukttest: Den beste stasjonsvogna gir deg en perfekt miks

Både Mercedes CLA Shooting Brake og BMW 3-serie Touring kan frakte bittesmå flyttelass, og samtidig se uforskammet bra ut!

BARSK DUELL: Autofil har testet brukte utgaver av stasjonsvognene Mercedes CLA Shooting Brake (t.v) og BMW 318 d AT - og har kåret en vinner i prestisjeduellen. Foto: Kaj Alver
BARSK DUELL: Autofil har testet brukte utgaver av stasjonsvognene Mercedes CLA Shooting Brake (t.v) og BMW 318 d AT - og har kåret en vinner i prestisjeduellen. Foto: Kaj Alver Vis mer

Stasjonsvogner blir ofte litt A4. Shooting Brake er et A4-ark brettet til en vakker svane!

Motor og kjøreegenskaper: Det er ikke mye «mann med hatt» over CLA Shooting Brake. Stasjonsvognen deler mye med sin sedan-bror, og det inkluderer et særdeles spesielt design – men den deler plattform med nylig utgåtte A-klasse.

Når man ser på denne, skulle man ikke tro det var plass til å sitte i baksetene – og langt mindre frakte noe i bagasjerommet. Det er en liten illusjon, for Mercedes har latt taklinjen ligge noen grader mer i vater enn linjen rutene utgjør. Dermed er den overraskende romslig, uten at man kan sammenligne plassen med biler som Skoda.

Likevel går alltid design på bekostning av noe – og her er det helt klart sikt ut bakruten – eller bakover for øvrig. Her er det viktig å ha krysset av for ryggekamera ved kjøp!

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?