Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hyundai i40 og Citroën C5

Brukttest: Kanskje de mest undervurderte familiebilene

Når man skal handle seg en familiebil, er det fort gjort å se til stasjonsvogner fra Audi, Mercedes og BMW. Men vil du spare litt kroner, har vi to kandidater her!

GOD PRIS: Du trenger ikke å lete på den dyreste hylla for å finne en god familiebil. Autofil har testet Hyundai i40 (til venstre) og Citroën C5, kanskje de mest undervurderte familiebilene. Alle foto: Kaj Alver
GOD PRIS: Du trenger ikke å lete på den dyreste hylla for å finne en god familiebil. Autofil har testet Hyundai i40 (til venstre) og Citroën C5, kanskje de mest undervurderte familiebilene. Alle foto: Kaj Alver Vis mer

Snakker om stygg andunge. Hyundai har for lengst blitt til en vakker svane.

Motor og kjøreegenskaper: Med biler som Hyundai IX35 og Tucson, beviste merket at de kunne levere biler som var langt bedre – og lekrere enn det massene trodde var mulig å få fra koreanerne. Dette var biler som havnet helt i toppsjiktet i klassene sine, men de hadde et relativt stort hull å tette:

Mellomklassen hvor biler som VW Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis og BMW 5-serie seilte sin helt egen sjø.

I 2011 ble dette hølet plugget med en solid propp. Hyundai i40 ble lansert som en meget Europa-vennlig modell, som «overtok» for Sonata, som for øvrig bleknet totalt ved sammenligning, og bare ble laget som sedan.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?