Volkswagen Tiguan Toyota RAV4

Brukttest: To populære SUV-er, men denne bilen bør du velge

Volkswagen Tiguan og Toyota RAV4 er to storselgere, og vinneren av denne testen er mye bedre enn forgjengeren.

TO TRYGGE KJØP: Volkswagen Tiguan (t.v) og Toyota RAV4 er to trygge kjøp, men vi har valgt en vinner i denne duellen mellom to biler som begge byr på en relativt fredelig bilhverdag. Alle foto: Kaj Alver
TO TRYGGE KJØP: Volkswagen Tiguan (t.v) og Toyota RAV4 er to trygge kjøp, men vi har valgt en vinner i denne duellen mellom to biler som begge byr på en relativt fredelig bilhverdag. Alle foto: Kaj Alver Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Motor og kjøreegenskaper: Tiguan ble en massiv suksess for VW-konsernet da den kom på banen, og solgte i millionvis – også Norge kastet sin elsk på bilen.

Likevel var det litt smårusk som mange hang seg opp i. Blant annet var designet litt klumpete, og den var litt trang for mange. På andre forsøk fikk derimot VW det skikkelig til.

Kanskje synes noen det er litt tidlig å gi «brukttips» på en andre generasjon Tiguan, for den har bare rukket å bli et par år gammel. Men brukt er brukt. Den ble vist i 2015, og allerede da trakk mange et lettelsens sukk.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer