Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Brystkreftrammede Marianne var «for gammel». Fikk brystoperasjon etter at hun klaget til fylkeslegen

- Hver gang jeg så meg i speilet, ble jeg minnet på at jeg hadde vært syk. Slik ville jeg ikke ha det.

POSITIV: Marianne er positiv av
&nbsp;<span style="background-color: initial;">natur og tror at meningen med&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">livet er å gjøre det beste ut av det. -</span><span style="background-color: initial;">&nbsp;Jeg har lagt sykdommen bak&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">meg og gleder meg over årene jeg </span><span style="background-color: initial;">har i vente, sier hun. I 2011 poserte hun toppløs for å vise hvordan det var å leve uten bryster. Foto: Ellen Jarli og Marcel Leliënhof</span>
POSITIV: Marianne er positiv av  natur og tror at meningen med livet er å gjøre det beste ut av det. - Jeg har lagt sykdommen bak meg og gleder meg over årene jeg har i vente, sier hun. I 2011 poserte hun toppløs for å vise hvordan det var å leve uten bryster. Foto: Ellen Jarli og Marcel Leliënhof Vis mer

Sommeren 2008: Marianne Siewert Øren (49) har fått to barn med ektemannen Roy, har en god jobb, familie og mange venner. Marianne kjenner at livet er godt å leve. En kveld hun står i dusjen er det en «indre stemme» som ber henne sjekke venstre bryst, hvor hun oppdager en kul. Det varme vannet som treffer kroppen hennes klarer ikke å stoppe kulden hun føler innenfra.

Marianne skjønner instinktivt at dette er alvorlig. Sommerferien er rett rundt hjørnet, og Marianne har ikke tid til å vente på å få time hos fastlegen, men kontakter en privatklinikk, hvor hun får time dagen etter. Det blir ikke mistenkt noe alvorlig, men tatt en rekke prøver, som Marianne skal få svar på over sommeren.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?