Bygårdsleiligheten er proppfull av gode ideer

Kristine og Amir har laget et helt spesielt interiør i den klassiske bygårdsleiligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En klassisk hvit bygårdsleilighet er noe mange drømmer om. Noen får det til å fungere utmerket med hvite vegger, men det kan fort bli sterilt, upersonlig og kaldt.

Da gjelder det å ha noen gode interiørtriks og løsninger på lager - eventuelt sørge for profesjonell innredningshjelp for å finne de beste løsningene.

Funksjonell og vakker bolig Amir og Kristine har fått et hjem som både ser bra ut - og funker bra.

Det er slettes ikke så rart at Amir og Kristine endte opp i en klassisk bygårdsleilighet. De elsker nemlig alt med historie og levd liv.

Barne- og hundevennlig Selv om de bor svært sentralt, er området egnet for barn og hund. De har for eksempel flere flotte parker like i nærheten.

De sverger dessuten til den lokale bakeren og sushirestauranten på hjørnet - goder de setter stor pris på når de bor i byen.

- Vi brukte et helt år på å finne riktig leilighet. Da hadde vi vurdert alt fra en flott leilighet i en gammel stall til avskallede eneboliger i funkisstil. Etter hvert så vi at det vi likte aller best, var gamle bygårder med godt bevarte detaljer. Akkurat denne leiligheten sjarmerte oss begge umiddelbart. Bygården har oppnådd en anselig alder og skal være fra 1894, noe som passer oss perfekt, sier Amir.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer