Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Byrådslederen i Oslo bekymret for Sørenga

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han er særlig bekymret for at folk ikke overholder krav om avstand på badeplassen Sørenga i Oslo.

OSLO 20200619. Byrådsleder Raymond Johansen orienterer om koronasituasjonen i Oslo og tiltak gjennom sommeren. Helsebyråd Robert Steen, næringsbyråd Marie Victoria Evensen og samferdselsbyråd Arild Hermstad er til stede under pressekonferansen. Foto: terje pedersen / NTB scanpix
OSLO 20200619. Byrådsleder Raymond Johansen orienterer om koronasituasjonen i Oslo og tiltak gjennom sommeren. Helsebyråd Robert Steen, næringsbyråd Marie Victoria Evensen og samferdselsbyråd Arild Hermstad er til stede under pressekonferansen. Foto: terje pedersen / NTB scanpix Vis mer

– Det handler ikke bare om skjenking, men at folk ikke overholder avstandsregler. Smittevernreglene gjelder uansett – både på stranda eller om man har en pils i hånden. Det er hyggelig å klemme, men avstandsreglene er kravet for at vi slipper opp og vi ser nå at det glipper hos noen, skriver Johansen i en epost til NTB.

Festbråk

Etter en helg med mye festbråk og lite avstand i hovedstaden legger han til at Oslo kommune følger situasjonen fortløpende og har jevnlig kontakt med politiet og utelivsbransjen.

Han minner igjen om at koronapandemien ikke er over og at det ikke er utviklet noen vaksine for det farlige viruset.

– Vi kan ikke la noen hektiske sommeruker ødelegge for alt det arbeidet som er lagt ned. Folk må rett og slett skjerpe seg, sier Johansen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?