Bytt sjokoladen med disse

Her er sunnere mellommåltider når du vil ned i vekt.

TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 19 slankebarer du kan spise som mellommåltid eller snacks, i stedet for sjokolade, søt yoghurt, muffins og lignende. Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 19 slankebarer du kan spise som mellommåltid eller snacks, i stedet for sjokolade, søt yoghurt, muffins og lignende. Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er fysen og har lyst på noe godt, får du i deg mye mer protein, fiber og mikronæringsstoffer ved å spise disse barene enn en vanlig sjokolade.

Mellommåltider Barene i denne testen er ment som mellommåltider eller snacks.

Tidligere har DinKost.no testet treningsbarer ment å gi ekstra energi før trening og til restitusjon etter trening, samt slankebarer tilsatt vitaminer og mineraler som kan brukes som måltidserstattere.

Barene i denne kategorien inneholder ikke tilsatt vitaminer og mineraler.

Ingen får toppscore Sukkermengden i disse barene gjør at vi ikke vil kalle dem direkte sunne. Derfor blir heller ingen av barene scoret til en 6-er, men mange kommer bedre ut enn sjokolade. Det finnes likevel sunnere alternativer til snacks/mellommåltider.

To barer i denne testen får karakteren 5, og deler førsteplassen: • Fedon Shape Proteinbar sjokolade • Eurodiet Praline Mye protein Om det er hensiktsmessig med så mye protein som det er i enkelte av disse barene, kan diskuteres. Det er veldig høyt og om de andre måltidene i løpet av dagen inneholder like mye protein, vil du få i deg mer enn hva som er nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer